Handboogvereniging de Vrijheid is niet alleen een gezellige vereniging, het is ook de vereniging van veel talentvolle schutters. De Vrijheid sleept bij iedere wedstrijd wel prijzen in de wacht.
Om onze talentvolle schutters op onze manier te eren, hebben we deze ‘Wall of Fame’ gemaakt. Hier worden de belangrijkste en noemenswaardigste prestaties van onze schutters genoemd.

Zo zijn Bert Jager en Cristiaan Oortmann in 2011 naar het Europees Kampioenschap Veldschieten in Portugal afgereisd, en niet onverdienstelijk! Bert werd Europees Veldkampioen in de barebow en Cristiaan werd vierde in de barebowklasse!!! Hier zijn wij als vereniging natuurlijk ontzettend trots op!

Diezelfde Cristiaan Oortmann deed in 2010 mee aan het Wereldkampioenschap Veldschieten in Duitsland, waar hij dertiende werd!!!

Zoals u ziet is de Vrijheid internationaal goed vertegenwoordigd. Naast deelname aan het WK en het EK, doen schutters van ons aan nog meer internationale wedstrijden mee. Zo is er in 2009 een genootschap van vier schutters (Lammert Jager, Bert Jager, Cristiaan Oortmann en Lennart Koster) afgereisd naar Denemarken om daar mee te doen aan het Open Deens Kampioenschap. Ook hier niet onverdienstelijk: Lennart kwam thuis met de bronzen medaille in zijn klasse, de andere schutters eindigden ook hoog in de klassementen.
Hiernaast doet een aantal van onze schutters ieder jaar mee aan de European 5 Nations, een serie van vijf wedstrijden die geschoten worden in Nederland, Duitsland, Belgi├ź, Luxemburg en Frankrijk.

Ook op nationaal niveau heeft de Vrijheid een aardige vinger in de pap. Zo is juniorlid Daan Bulthuis in 2011 voor de derde keer op rij Nederlands Kampioen 3D geworden, is Nathalie Hovingh in 2011 NNHF Outdoor Kampioen geworden en werd Bert Jager in 2011 Bondskampioen Indoor 18mtr.